Видео

RM PLEX

Промоция

Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки на 3 или повече кутии.

Контакти

Цени за доставка:

RM Lure Box Shipping Rates (pdf)

Доставки на територията на Република България.

Стоките се изпращат в срок от 1 до 3 работни дни след осъществяване на поръчка чрез rmlurebox.com и потвърждаване на заявката след обаждане от служител на магазина на посочен от клиента телефон.За регистрирани потребители обаждането се осъществява само при първата поръчка.  Срокът на доставка е съгласно условията на доставка на куриерска фирма ЕКОНТ.

Цената на доставка се заплаща от клиента. Цената на доставката се вижда в процеса на покупка и не се заплаща допълнителни такси на куриера освен посочената цена в rmlurebox.com.    

За плащане на поръчките се използва наложен платеж (поръчката се заплаща на куриер при получаване) или кредитна/дебитна карта.    

Стоките могат да бъдат доставени „НА АДРЕС” или „ДО ПОИСКВАНЕ”

За допълнителни въпроси и уточнения можете да изпратите запитване на посочените в секция „Контакти” форма или имейл адрес на компанията.

За Ваше улеснение можете да попълните името и фамилията на Ваш представител, който ще получи доставката вместо Вас на посочения адрес и ще извърши плащането.

Всяка пратка изпратена от rmlurebox.com е застрахована и с опцията за преглед и тест на стоката преди да платите сумата за наложения платеж.

Преди да платите на куриера се уверете, че пратката Ви не е повредена, с нарушена цялост, смачкана и т.н.

При проблеми с пратката, моля да се свържете с нас на момента преди да приемете пратката от куриера и в никакъв случай не заплащайте сумата на наложения платеж.

При невъзможност да се свържете с нас, впишете в товарителницата причината за отказа да получите пратката.

За улеснение на доставката, моля посочвайте телефона на лицето, което ще получи пратката!

Международни доставки:

Стоките се изпращат в срок от 1 до 3 работни дни след осъществяване на поръчка чрез rmlurebox.com и получаване на средствата за покупка и доставка по сметката на rmlurebox.com в PayPal. Срокът на доставка е в зависимост от дестинацията, до която се изпраща стоката и избора на доставчик.

Цената на доставката се вижда в процеса на покупка. В началото на страницата са публикувани тарифите за доставка за предварително запознаване на клиентите на магазина за цената на услугата.


PayPal